Πολιτική απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος ανήκει στη Pentamaze, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), η οποία είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως φαίνεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. H Pentamaze αναζητεί και συγκρίνει προϊόντα μέσα από ένα κατάλογο επιχειρήσεων.Η Pentamaze ενδέχεται να αλλάζει αυτήν την πολιτική ενημερώνοντας αυτήν τη σελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα κατά καιρούς για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τις τυχόν αλλαγές. Αυτή η πολιτική ισχύει από την 1η Μαΐου 2021. Εάν πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να σας ενημερώσουμε μέσω ειδοποίησης στον ιστότοπό μας.

Ποιοι είμαστε

Η Pentamaze ελέγχει και είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pentamaze.com

Ταχυδρομική διεύθυνση:  Τζαβέλλα 9, 54248, Θεσσαλονίκη

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Pentamaze

H Pentamaze επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή μας έχετε παράσχει αυτές τις πληροφορίες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:

  • IP-διεύθυνση
  • Άλλα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε ενεργά, για παράδειγμα δημιουργώντας ένα προφίλ σε αυτόν τον ιστότοπο, σε αλληλογραφία και τηλεφωνικά
  • Δεδομένα τοποθεσίας
  • Στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπό μας
  • Στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά σας στο σερφάρισμα σε διάφορους ιστότοπους (π.χ. επειδή αυτή η εταιρεία αποτελεί μέρος ενός διαφημιστικού δικτύου)
  • Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπο συσκευής
  • Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπος ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με επισκέπτες του ιστότοπου ηλικίας κάτω των 16 ετών, εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ο επισκέπτης είναι μεγαλύτερος από 16. Ενθαρρύνουμε τους γονείς να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική δραστηριότητα των παιδιών τους, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι συλλέξαμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω info@pentamaze.com, και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό η Pentamaze συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα

Χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες των χρηστών του ιστότοπου με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Aναλύουμε τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να προσαρμόσουμε το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας.
  • Συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την φορολογική μας δήλωση.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Η Pentamaze λαμβάνει αποφάσεις βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας σε θέματα που μπορούν να έχουν συνέπειες για τους ανθρώπους. Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η Pentamaze χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών: Διαφημίσεις Google, Google Analytics και Facebook.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα;

H Pentamaze δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες περιόδους κράτησης για τις ακόλουθες (κατηγορίες) προσωπικών δεδομένων: Google Analytics 50 μηνών, Διαφημίσεις Google μέγιστες 540 ημέρες, Facebook μέχρι 365 ημέρες.

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους

H Pentamaze δεν θα πουλήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους και θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας μαζί σας ή για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση. Με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας με εντολή μας, συνάψουμε μια συμφωνία επεξεργασίας για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. H Pentamaze παραμένει υπεύθυνος για αυτές τις εργασίες επεξεργασίας.

Προβολή, διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Pentamaze και έχετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς να στείλουμε τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε από εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε κάποιον άλλο οργανισμό που έχετε ορίσει. Μπορείτε να στείλετε αίτημα για επιθεώρηση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ακύρωσης της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pentamaze.com. H Pentamaze θέλει επίσης να επισημάνει ότι έχετε την επιλογή να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ελλάδα).

Διασφάλιση προσωπικών δεδομένων

H Pentamaze λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψει την κατάχρηση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ανεπιθύμητη αποκάλυψη και μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση. Αν νομίζετε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά εξασφαλισμένα ή υπάρχουν ενδείξεις κακής χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή πιστεύετε ότι η Pentamaze δεν συμμορφώνεται με αυτήν την πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας.